پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

25022211242421561414511811724724311021925463
آشنایی با روش تهیه کیک کاکائویی با شکلات
چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چایخوری وانیل و 7 قاشق غذاخوری پودر شکر (150 گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی می زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

مواد لازم

تخم مرغ                         چهار عدد
پودر کاکائو                      دو قاشق غذاخوری
آرد گندم                         شش قاشق غذاخوری
وانیل                              یک چهارم قاشق چای خوری
بیکینگ پودر                    یک قاشق مرباخوری
پودر شکر                        هفت قاشق غذاخوری
شیر ولرم یا آب جوش       دو قاشق غذاخوری
پودر پسته                      دو قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای              ۱۰۰ گرم

با این مقدار مواد لازم به اندازه دو دیس کوچک از ” کیک کاکائویی با شکلات ” خواهیم داشت.

مواد و وسایل لازم

  • قالب

    همزن برقی و گاز فردار. یک قالب مستطیل به طول ۲۶ سانت و به عرض و ارتفاع ۶ سانت

  • بیکینگ پودر

    یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر معادل ۸ گرم

  • پودر شکر

    هفت قاشق غذاخوری سرپر پودر شکر معادل ۱۵۰ گرم

  • وانیل

    یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل

  • پودر کاکائو

    دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو معادل ۱۵ گرم

  • آرد گندم

    شش قاشق غذاخوری سرپر آرد گندم معادل ۱۲۰ گرم

  • تخم مرغ

    چهار عدد تخم مرغ

  • شکلات تخته ای

    صد گرم شکلات تخته ای ۶۰ الی ۷۰ درصد خلوص

  • شیر

    دو قاشق غذاخوری شیر ولرم یا آب جوش معادل ۲۰ گرم یا حدود ۲۰ میلی لیتر

  • پودر پسته

    دو قاشق غذاخوری پودر پسته برای تزئین معادل ۲۰ گرم

 

طرز تهیه کیک شکلاتی

برای تهیه کیک کاکائویی:
چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و ۷ قاشق غذاخوری پودر شکر (۱۵۰ گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی می زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.

کیک کاکائویی با شکلات

شش قاشق غذاخوری آرد گندم (۱۲۰ گرم)، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، آن را با یک الک کم کم به تخم مرغ های زده شده اضافه می کنیم و با لیسک یا یک قاشق هم می زنیم.

کیک کاکائویی با شکلات

دو قاشق غذاخوری شیر ولرم یا آب جوش را به مواد اضافه کرده، هم می زنیم تا مایه کیک کاکائویی آماده شود.

کیک کاکائویی با شکلات

فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (۱۸۰ درجه سانتی گراد) روشن کرده، ته دو قالب تفلون حدوداً به طول ۲۶ سانتیمتر کاغذ روغنی انداخته، روی کاغذ را چرب می کنیم و مایه کیک را در آن ها می ریزیم و در طبقه وسط فر برای مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار می دهیم (تا زمانی که چنگال به کیک نچسبد). سپس آن را از فر درآورده تا کمی سرد شود و بعد آن را در ظرف پذیرایی برمی گردانیم. برای این که کیک به ظرف نچسبد، کمی آرد در ظرف می پاشیم. در انتها کاغذ روغنی را از کیک جدا می کنیم.

کیک کاکائویی با شکلات

صد گرم شکلات تخته ای را در یک ظرفی ریخته، در مایکروویو یا روی کتری در حال جوش قرار می دهیم تا ذوب شود (در صورت سفت بودن ۵۰ گرم کره به آن اضافه می کنیم). سپس آن را روی کیک می ریزیم.

کیک کاکائویی با شکلات

برای تزئین، یک قاشق پودر پسته روی هر کیک می ریزیم تا آماده پذیرایی شوند. نوش جان

کالری موجود در کیک کاکائویی با شکلات

مقدار کالری موجود در دو عدد کیک کاکائویی با شکلات حدود ۲۰۰۰ کیلوکالری می باشد.
مقدار کالری موجود در یک عدد کیک ۱۰۰۰ کیلوکالری می باشد.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.