پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

20140312125259680_shirini-nargili-22
آشنایی با روش تهیه شیرینی نارگیلی
85 گرم شکر، 150 گرم کره (که در دمای اتاق نرم شده است) و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

مواد لازم

آرد گندم                                    ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم

پودر شکر                                  ۲۳۵ گرم

کره                                            ۱۵۰ گرم

پودر نارگیل                                 ۱۱۰ گرم

پودر پسته                                  دو قاشق غذاخوری

شیر                                          ۳۰ گرم

بیکینگ‌پودر                                 یک قاشق مرباخوری سرپر

وانیل                                         یک قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ                                     ۵ عدد

با این مقدار مواد لازم حدود ۸۰ الی ۱۰۰ عدد شیرینی «نارگیلی» خواهیم داشت.

 

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی نارگیلی

کوکو قارچ و هویجوانیل
دو عدد تخم‌مرغ کامل و سه عدد سفیده تخم‌مرغ. نصف قاشق چای‌خوری وانیل برای خمیر شیرینی و نصف قاشق چای‌خوری برای قسمت روی شیرینی.
پودر شکربیکینگ پودر
۲۳۵ گرم پودر شکر (۸۵ گرم پودر شکر برای تهیه خمیر شیرینی و ۱۵۰ گرم برای تهیه قسمت رویی شیرینی). یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر، معادل ۶ گرم.
شیرینی شکریشیرینی شکری
۱۵۰ گرم کره معادل یک و نیم بسته کره صد گرمی. ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم آرد گندم، حدود ۲۰ قاشق غذاخوری سر پر.

 

شیرینی شکرینارگیل
۳۰ گرم شیر، حدود سه قاشق غذاخوری. صد و ده گرم پودر نارگیل، حدود یک و نیم لیوان یا ۱۱ قاشق غذاخوری.
پودر پسته

دو قاشق غذاخوری پودر پسته، معادل ۲۰ گرم.

 

روش تهیه

۸۵ گرم شکر، ۱۵۰ گرم کره (که در دمای اتاق نرم شده است) و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

شیرینی نارگیلی

یک تخم‌مرغ اضافه کرده و سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد تخم‌مرغ دوم را اضافه کرده و باز سی ثانیه هم می‌زنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم می‌زنیم. ۳۰۰ گرم آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، کم‌کم به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم.

شیرینی نارگیلی

خمیر را ورز می‌دهیم. اگر خمیر به دست می‌چسبید، آن قدر آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد. سپس کمی آرد روی تخته پاشیده و خمیر را با وردنه به قطر ۲ الی ۳ میلی‌متر باز می‌کنیم.

شیرینی نارگیلی

با قالب‌های شیرینی از خمیر جدا کرده، با کمی فاصله در سینی فر می‌چینیم.

شیرینی نارگیلی

سه عدد سفیده تخم‌مرغ را جدا کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کرده و از ظرف نریزد. (باید مواظب بود که یک قطره از زرده وارد سفیده نشود که در این صورت نتیجه مطلوب نخواهد بود)

شیرینی نارگیلی

۱۵۰ گرم پودر شکر را کم‌کم اضافه کرده به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفیده تخم‌مرغ کشدار شود. سپس یک قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم را اضافه کرده، هم می‌زنیم.

شیرینی نارگیلی

نصف قاشق چای‌خوری وانیل و یک و نیم لیوان پودر نارگیل (۱۱۰ گرم) را کم‌کم اضافه کرده، با لیسک یا یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه شیرینی آماده شود.

شیرینی نارگیلی

مطابق شکل از مایه شیرینی نارگیلی روی خمیرهای قالب زده می‌ریزیم و در آخر روی هر شیرینی کمی پودر پسته می‌پاشیم.

شیرینی نارگیلی

از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، سینی را در طبقه بالای فر، برای مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی پخته و کمی طلایی شود. سپس سینی را از فر درآورده تا کمی سرد شود. بعد از کمی سرد شدن، شیرینی به راحتی از سینی جدا می‌شود. آن را درآورده، در یخچال می‌گذاریم تا کاملاً سرد شود.

شیرینی نارگیلی

شیرینی آماده پذیرایی است. نوش جان

شیرینی نارگیلی

 

کالری موجود در شیرینی نارگیلی

مقدار کالری موجود در کل شیرینی حدود ۴۵۰۰ کیلوکالری می‌باشد.

مقدار کالری موجود در یک عدد شیرینی نسبتاً کوچک (تقریباً به قطر ۵ سانتی‌متر) حدود ۴۵ کیلوکالری می‌باشد.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.