پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

gol43
روش تهیه بیسکویت کوکی خانگی: کوکی گل‌های بهاری
برای تهیه بیسکوئیت‌های لطیف بهاری مواد زیر را آماده کنید: کره یک پیمانه، آرد قنادی حدود ۲پیمانه، نشاسته ذرت یک‌چهارم پیمانه، پودر قند دو‌سوم پیمانه، زرده تخم‌مرغ ۲عدد، عصاره بادام و وانیل ۴قطره. مقداری مارمالاد، شکلات ذوب‌شده، ترافل رنگی و آجیل خردشده (برای تزئین).

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

برای تهیه بیسکوئیت‌های لطیف بهاری مواد زیر را آماده کنید: کره یک پیمانه، آرد قنادی حدود ۲پیمانه، نشاسته ذرت یک‌چهارم پیمانه، پودر قند دو‌سوم پیمانه، زرده تخم‌مرغ ۲عدد، عصاره بادام و وانیل ۴قطره. مقداری مارمالاد، شکلات ذوب‌شده، ترافل رنگی و آجیل خردشده (برای تزئین).
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کف سینی کاغذ روغنی بگذارید. برای اینکه کاغذ به سینی بچسبد، پشت کاغذ را چرب کنید. آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. عصاره بادام و وانیل و زرده‌ها را اضافه کنید و تا حد مخلوط شدن هم بزنید. همزن را روی دور کند بگذارید و آرد و نشاسته ذرت را اضافه کنید. اگر خمیر چسبناک بود، کمی دیگر آرد را کم‌کم اضافه کنید. اگر دستگاه کوکی پرس (یک نوع ابزار شیرینی‌زنی که با فشار خمیر را به اشکال مختلف در می‌آورد) دارید، خمیر را داخل آن بریزید و روی کاغذ روغنی، با فاصله قالب بزنید. اگر نه، خمیر را بین ۲کاغذ روغنی بگذارید و به ضخامت ۵میلی‌م‌تر با وردنه باز کنید. سپس به کمک قالب‌، گل‌ آن را قالب بزنید و با احتیاط روی کاغذ روغنی بچینید.
از کنار فر تکان نخورید! شیرینی‌ها را حدود ۱۰تا ۱۲دقیقه فقط تا حدی که زیر آن کمی طلایی شود، بپزید. بعد از خنک شدن، نیمی از بیسکوئیت را در شکلات آب شده فرو ببرید و روی آن را با ترافل تزیین کنید. می‌توانید وسط شیرینی‌ها کمی مارمالاد بگذارید یا اینکه یک گردو را به‌وسیله چند قطره شکلات، به سطح بیسکوئیت بچسبانید.

gol43

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.