پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

cinnamon-cookie
طرز تهیه شیرینی کره ای دارچینی
همه مواد را بیرون از یخچال و در دمای محیط قرار دهید تا به دمای اتاق نزدیک شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

مواد لازم برای تهیه شیرنی کره ای دارچینی

 

آرد سفید ۱ و ۱/۳ لیوان  .  پودر قند ۱/۲ لیوان  .  سفیده تخم مرغ ۱ عدد

کره ۱۰۰ گرم  .  دارچین ۲ قاشق مرباخوری  .  بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری

شیرنی کره ای دارچینی

 

طرز تهیه: همه مواد را بیرون از یخچال و در دمای محیط قرار دهید تا به دمای اتاق نزدیک شود.

به کمک قاشق کره را له کنید و کم کم پودر قند را به آن اضافه کنید. با هم زن آنها را خوب باهم مخلوط کنید تا یکدست و پفکی شوند. آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و با دست باهم چنگ بزنید تا به خورد هم بروند. سپس دارچین را اضافه کنید.

خمیر را خوب ورز دهید تا اینکه یک توپ منسجم داشته باشید، دقت کنید که ورز دادن زیاد لازم نیست چون باعث می شود خمیر از خود روغن پس دهد. دو عدد کیسه فریزر را باز کنید. روی سینی بزرگ یا پیشخوان یک لایه کیسه فریزر را پهن کنید و خمیر را روی آن قرار بدید و لایه دیگه کیسه فریزر را روی خمیر بیندازید و خمیر را وردنه کنید تا قطر خمیر نیم سانت شود. حالا قالب دلخواهتان را بردارید و قالب بزنید. درون سینی فر کاغذ شیرینی پزی بیندازید و روی آن سفیده تخم مرغ بمالید تا  روی شیرینی سفت و براق شود.

فر را تا دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. شیرینی ها را به مدت ۲۰ دقیقه خوب بپزید.

نکته: اگر می خواهید رنگ شیرینی روشتر تر شود از دارچین کمتری استفاده کنید.می توانید مقداری پودر هل هم در شیرینی بریزید.

بعد از خارج کردن شیرینی ها از فر به هیچ عنوان تا شیرینی داغ را تکان ندهید تا خرد نشوند و اجازه دهید تا خنک شوند. سپس آنها را سرو کنید.

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.