پایگاه تحلیلی خبری مازندرانه

از سوی بانک مرکزی اعلام شد؛
جزئیات تغییر قیمت اقلام اساسی/ مرغ ۷.۵ درصد افزایش و تخم‌مرغ ۳ درصد کاهش یافت+ جدول
بهای گروه لبنیات در هفته منتهی به 25 خرداد 0.4 درصد، گوشت مرغ 7.5 درصد افزایش و بهای تخم‌مرغ 3 درصد کاهش یافت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مازندرانه /  

تغییرات قیمت ۱۱ گروه کالایی در هفته منتهی به ۲۵ خرداد ماه ۹۷ ماه را منتشر شد.

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات بهای پنیر غیرپاستوریزه معادل ۱٫۲ درصد و کره پاستوریزه ۲٫۶ درصد نسبت به هفته قبل افزایش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۳ درصد کاهش داشت و شانه‌ای ۱۲۶ هزار تا ۱۸۰ هزار ریال فروش می‌رفت.

 برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک و درجه دو به ترتیب معادل ۱٫۳ درصد و یک درصد کاهش یافت. در گروه حبوب بهای عدس معادل ۰٫۳ درصد کاهش داست، ولی قیمت سایر اقلام بین ۰٫۳ درصد تا ۳٫۸ درصد افزایش داشت.

 میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری سیب زرد و پرتقال درجه یک عرضه نمی‌شد. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد.

میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه بهای گیلاس معادل ۱۹٫۵ درصد، هلو ۷٫۶ درصد، انگور ۱۹٫۶ درصد و هندوانه ۹ درصد کاهش ولی قیمت سایر اقلام بین ۱٫۴ درصد تا ۲۹٫۳ درصد افزایش یافت. در گروه سبزی‌های تازه بهای خیار معادل ۱٫۴ درصد و گوجه فرنگی ۰٫۴ درصد افزایش ولی قیمت سایر اقلام بین ۰٫۴ درصد تا ۴٫۱ درصد کاهش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند ثابت بود. قیمت گوشت تازه گاو و گوساله معادل ۱٫۱ درصد کاهش ولی بهای گوشت مرغ ۷٫۵ درصد افزایش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت چای خارجی معادل ۰٫۵ درصد کاهش ولی بهای قند ۲٫۳ درصد، شکر ۰٫۴ درصد، روغن نباتی جامد ۴ درصد و روغن نباتی مایع ۳٫۶ درصد افزایش داشت.

جزئیات تغییر قیمت اقلام اساسی/ مرغ ۷.۵ درصد افزایش و تخم‌مرغ 3 درصد کاهش یافت+ جدول

به اشتراک بگذارید :

دیدگاه

• نظر شما پس از بررسی و بازبینی توسط گروه مدیریت برای نمایش در سایت قرار داده می شود.